Autotheorie video cursus

Autotheorie.nl heeft de meest complete online video cursus voor jou opgenomen. Met deze cursus word je niet alleen klaar gestoomd voor het CBR auto theorie examen, maar geeft het je de juiste kennis mee om de rest van je leven veilig de weg op te gaan. Wij hebben de focus op veiligheid & het behalen van je CBR auto theorie examen. Krijg onbeperkt toegang tot de video cursus en leer op je eigen tempo!

 

Wat je krijgt

 • 35 hoofdstukken auto theorie
 • Interessante en duidelijk uitgelegde video’s
 • Totale duur van +- 4 uren
 • Geschikt om je CBR auto theorie examen te halen
 • Veilig de weg op
 • Niet goed, geld terug!

Cursus inhoud

Video cursus

De video cursus bestaat uit 35 verschillende hoofdstukken:

 

 • Hoe gaat het theorie examen?
 • Weggebruikers en bestuurders
 • Voertuigen
 • Wegdelen
 • Type wegen
 • Weg belijning
 • Autoweg en autosnelweg
 • Gevaren en veiligheid
 • en meer! 

 

Kortom, alle belangrijke aspecten voor veilig rijgedrag en het slagen voor je CBR examen komen aan bod. We zien je graag terug in onze cursus omgeving.

€29.99

€69.99 oude prijsTijdelijke aanbieding

Niet goed, geld terug

Deze cursus bevat

> +- 4 uur video content
Levenslange toegang
Leer op elk apparaat
Handige ezelsbruggetjes & CBR strikvragen verklapt
Extra bonus materiaal
Vragen stellen is mogelijk
Leer op je eigen tempo
Door onze studenten als beste cursus beoordeeld

Altijd en overal oefenen

Deze autotheorie video cursus kun je overal doen wanneer het jou uitkomt.

Complete video cursus

35 hoofdstukken die jou klaarstomen om je examen in één keer te halen.

1000+ geslaagden

Honderden mensen gingen jou al voor, waarbij 88% in één keer geslaagd is!

Niet goed, geld terug!

Met deze cursus kan jij in één keer slagen, lukt dit niet? Geld terug! 

Reacties van geslaagden

Rosalie van Houselt

”Ik ben erg blij dit gedaan te hebben! De hele tijd door een boek bladeren is niks voor mij, dus een video cursus  was voor mij de perfecte oplossing. Toen ik zag dat ik in één keer geslaagd was kon ik m’n gelukt niet op!”

Jeroen van Dijk

”Ik mocht al praktijk afrijden dus ik had redelijk wat haast met het behalen van mijn theorie examen. Ik wilde geen risico nemen en besloot deze autotheorie videocursus te volgen. In 1 keer geslaagd! Top cursus, raad het iedereen aan.” 

Floor Tomesen

”Ondanks dat ik normaal gesproken best zenuwachtig ben voor toetsen ging ik heel zelfverzekerd mijn examen in. Ik ben heel erg opgelucht dat ik in een keer geslaagd ben, bedankt!!”

Een leerwijze die bij jou past

Niet iedereen leert op dezelfde manier. Waar sommigen liever uit een boek leren, hebben anderen de voorkeur voor een digitale leeromgeving. Vooral die laatste behoefte groeit steeds meer en daarbij willen wij jou graag helpen! Met onze online leeromgeving kun je nu digitaal je examen voorbereiden. En met onze autotheorie video cursus word je nu nog beter klaargestoomd zodat jij in één keer slaagt!

Bij autotheorie.nl vinden wij twee dingen erg belangrijk: De verkeersveiligheid en dat jij in één keer slaagt. Met onze autotheorie video cursus slaan wij twee vliegen in één klap. Want terwijl we jou voorbereiden op het autotheorie examen leer jij ook alles over de verkeersveiligheid. 

Het slagingspercentage ligt bij ons ontzettend hoog. Zo haalt maar liefst 88% van de mensen die via ons een cursus doen in één keer hun autotheorie examen. Landelijk ligt dat percentage een stuk lager, rond de 50%. Wil jij graag in één keer slagen? Daar helpen wij je graag bij! Begin vandaag nog met onze autotheorie video cursus! 

Veelgestelde vragen

Welke betaalmethodes bieden jullie aan om de lespakketten mee af te rekenen?

Je kan bij ons de lespakketten afrekenen door middel van iDeal of creditcard. Na de betaling heb je direct toegang tot de leeromgeving en kun je een start maken met het oefenen voor jou theorie-examen.

Hoe lang heb ik toegang tot jullie digitale leeromgeving?

Hoelang je bij ons je theorie-examen kan oefenen hangt af van het pakket dat je kiest. Wij bieden drie opties: je hebt de keuzen uit 72 uur, 2 weken en 31 dagen. Begin je net met leren? Dan raden wij je aan om het 31 dagen pakket te nemen. Zo kun je op je eigen tempo alle stof goed leren en ontzettend veel oefenen.

Zijn jullie oefenvragen vergelijkbaar met de examenvragen bij het CBR?

De examenvragen die je bij ons oefent zijn vergelijkbaar met de vagen die je gaat krijgen bij het CBR voor je theorie-examen. De vragen zijn opgesteld conform het CBR. Zo weet je precies wat je te wachten staat.

Hoe lang is een geslaagd theorie-examen geldig?

Een geslaagd theorie-examen is 3 jaar geldig. Heb je na 3 jaar je praktijkexamen nog niet gehaald zal je helaas je theorie-examen opnieuw moeten maken. De 3 jaar gaan in vanaf de dag dat jij je theorie-examen bij het CBR hebt gemaakt.

Vanaf welke leeftijd mag ik het theorie-examen maken?

Vanaf welke leeftijd je het theorie-examen mag maken hangt af van het type voertuig waarvoor het examen is. Hieronder zie je de leeftijden voor het maken van het theorie-examen per type voertuig.

 • 15 jaar en 9 maanden voor categorie AM (bromfietsexamen)
 • 15 jaar en 9 maanden voor categorie G (Tractor)
 • 17 jaar voor categorie B (personenauto’s)
 • 17 jaar en 9 maanden voor categorie A1 (motorfiets tot max 125cc of max 11 KW )
 • 17 jaar en 9 maanden voor alle andere categorieën
 • 19 jaar en 9 maanden voor de categorie A2 (motorfiets tot max 35 KW)
 • 23 en 9 maanden voor de categorie A (motorfiets meer dan 35 KW)
Hoe is het autotheorie examen opgebouwd?

Het theorie examen bestaat uit 65 examenvragen. Die zijn als volgt opgedeeld: Eerst zal je 25 vragen krijgen over de gevaarherkenning. Van die 25 vragen mag je er 12 fout hebben. Vervolgens krijg je 12 kennisvragen, waarvan je er maximaal 2 fout van mag hebben.  Het laatste onderdeel telt 28 vragen, waarin je niet meer dan 3 foute antwoorden mag geven.