Gratis verkeersborden oefenen?

Snel en gemakkelijk leren voor je theorie examen.

Vaarbewijs theorie halen

 

Weet jij over vaarbewijs? En nog belangrijker: Wat voor een vragen kun jij op het auto rij examen verwachten over dit onderwerp? Op deze pagina leggen wij de complete theorie gratis voor je uit. 

Slagen voor je theorie examen?

Goed voorbereiden voor het officiële CBR theorie examen? Dat doe je hier, met al onze oefenprogramma’s bereid je goed voor.

Bekijk oefenprogramma’s

Tips voor het vaarbewijs halen

Als je in het bezit bent van een waterscooter, jetski of motorboot die volgens harder kan dan 20 km per uur door het water dan is het vaarbewijs verplicht. Ook voor pleziervaartuigen Met een lengte van 14 meter tot 25 meter is het vaarbewijs verplicht. Dit bewijs is het enige rechtmatige officiële vaardocumenten dat erkent is door de autoriteiten in Nederland en in het buitenland. Velen doen mee met de onlinecursus van vaarbewijs.nl. het landelijk slagingspercentage is gesteld op 65%.  Nu wordt er gezien dat de online cursus boven de 98% komt te liggen.

Hoe kun je de vaarbewijs theorie halen?

Je kunt je vaarbewijs halen door middel van een dagcursus, net zoals voor de auto theorie bijvoorbeeld.. Heb je deze cursus netjes afgelegd dan krijg je wat materiaal mee naar huis, waarmee je de stof rustig op jouw tijd kan bestuderen. Besluit je mee te doen aan deze manier van lesgeven dan kan je zelf binnen 1 tot 2 weken in het bezit zijn van een bewijs om te varen.  Er wordt geadviseerd om na de dag van de cursus zeker nog een dag of vijf examentrainingen te maken, om zo betere resultaten te boeken tijdens het examen.

Dit betekent dat de leerstof naar jou toe wordt gebracht, waardoor de leerkracht niet speciaal tot een persoonlijke aanwezigheid hoeft over te gaan. De lessen kunnen samen met een partner gevolgd worden op het beste tijdstip die bij de personen voor dealer uitkomt als je toch na de lessen met vragen zit, is het mogelijk jouw leraar te bellen, maar dit kan drie keer per week.

Verschillende manieren van de vaarbewijs theorie oefenen

Het is duidelijk dat je door middel van online cursus je vaarbewijs kan behalen. De cursus ziet er als volgt uit; begrijpelijke teksten die elkaar afwisselen met animaties en korte filmpjes. Je kunt op zo’n manier eenvoudiger en ook op een leuke manier jouw certificaat behalen. Ook het juiste boek kiezen om een zelfstudie te doen speelt Hierbij een belangrijke rol. Kies dus het juiste boek, omdat er meerdere vaarbewijs boeken beschikbaar zijn. Hierbij blijven de voorrangsregels altijd hetzelfde.

De materialen die je gebruikt zullen er uiteindelijk bepalen als je de cursus voor het vaarbewijs zal behalen. In Nederland is het zo dat je voor de meeste boten geen vaarbewijs nodig hebt. Eén van de twee criteria hierbij is de snelheid. Je hebt pas een vaarbewijs nodig als je boot met het gas voluit 20 km per uur halen. Zoals eerder is aangegeven heb je voor de jetski of waterscooter altijd een vaarbewijs nodig.

Eén van de criteria die ook komt bij kijken is de lengte van de boot. Wanneer er wordt gesproken over de lengte van de boot dan is het tot aan de kont van het schip. Hier wordt er niet gesproken over de uitstekende delen die je los kunt schroeven en of terugplaatsen. Als er gesproken wordt over huurboten, dan is die kleiner dan 15 meter en kunnen maximaal 18 km per uur varen. Van de verhuurder zal je een korte uitleg krijgen over de belangrijke regels van de boot.

Je vindt hier onze auto theorie oefencursus.
Wij hebben ook scooter theorie en motor theorie.

Scooter theorie

Download direct het e-book

€ 19,99

✅ PDF-bestand
✅ Direct beschikbaar
✅ Sluit aan op CBR
✅ Beste voorbereiding

Auto theorie

Download direct het e-book

€ 19,99

✅ PDF-bestand
✅ Direct beschikbaar
✅ Sluit aan op CBR
✅ Beste voorbereiding

Motor theorie

Download direct het e-book

€ 19,99

✅ PDF-bestand
✅ Direct beschikbaar
✅ Sluit aan op CBR
✅ Beste voorbereiding

€29.99

$69.99

Deze cursus bevat

 +- 4 uur video content
Levenslange toegang
Leer vanop elk apparaat
Handige ezelsbruggetjes & CBR strikvragen verklapt
Extra bonus materiaal
Vragen stellen is mogelijk
Leer op je eigen tempo
Door onze studenten als beste cursus beoordeeld

Niet goed, geld terug!

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2023

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.