Gratis verkeersborden oefenen?

Snel en gemakkelijk leren voor je theorie examen.

Theorie-examen oefenen Engels

Weet jij al over Theorie-examen oefenen Engels ? En nog belangrijker: Wat voor een vragen kun jij op het auto rij examen verwachten over dit onderwerp? Op deze pagina leggen wij de complete theorie gratis voor je uit. 

Slagen voor je theorie examen?

Goed voorbereiden voor het officiële CBR theorie examen? Dat doe je hier, met al onze oefenprogramma’s bereid je goed voor.

Bekijk oefenprogramma’s

Theorie examen Engels oefenen

Ben je Engelstalig en heb je wat extra tijd nodig voor het afleggen van het theorie-examen in het Engels dan kun je daarvoor een tolk inschakelen. Zoals wij weten is het theorie-examen auto ook beschikbaar op schrift. Hiervoor heb je dus geen hulp nodig. Voor andere talen zoals bijvoorbeeld Turks of Arabisch is het ook mogelijk om een tolk in te schakelen. Het theorie-examen brommer en het theorie-examen motor is niet beschikbaar in het engels, maar hier kan ook een tolk voor worden aangevraagd.

Je kunt binnenkort ook extra tijd krijgen bij theorie-examen dat in het Engels moet worden afgelegd. Dit is het geval wanneer men geen tolk inschakelt. Halverwege dit jaar zal dit een feit zijn volgens het CBR. Deze manier van theorie-examen is speciaal bedoeld voor personen die Engelstalig zijn of de Nederlandse taal niet voldoende beheersen. Zoals eerder is aangegeven is het dus mogelijk om het theorie-examen schriftelijk af te leggen in het Engels.

CBR theorie examen Engels

De kandidaat dient voor het theorie-examen in het Engels dit aan te geven via het portaal van het CBR. Het theorie-examen kan worden afgelegd door de kandidaat bij het theoriecentrum zelf in Nederland.

Er moet wel rekening gehouden worden met de kosten. De kosten bij het Engels examen zijn niet hetzelfde als bij de Nederlandse taal. De kosten bij Engelstaligen ligt iets hoger dan bij de andere talen. Momenteel kost het theorie-examen in de Nederlandse taal 31,50 Euro.

Het bedrag dat is vastgesteld bij het theorie-examen in het Engels is gelijk aan 37 euro. Er wordt gebruik gemaakt van de vaste onderdelen zoals bij een normaal theorie-examen.

Hoe zit het theorie examen Engels in elkaar

De kandidaat krijgt 25 vragen over gevaarherkenning en uit deze 25 vragen moeten ten minste 13 of meer goed zijn beantwoord. Ook vragen over verkeersregels en verkeersinzicht worden getoetst. Hier gaat het om 40 vragen waarvan er ten minste 35 of meer goed moeten worden beantwoord. Moet er meer tijd worden gegeven voor het theorie-examen dan is het voor kandidaten die moeite hebben met het lezen van vragen in het Nederlands of soms zelfs in het Engels. Volgens het CBR is het straks ook mogelijk om er 15 minuten bij te krijgen voor de verschillende onderdelen.

Momenteel is het duidelijk dat het al mogelijk is het theorie-examen in het Engels te doen, dan wel met een tolk. Dat betekent dat de kandidaat geen extra tijd krijgt wanneer er gebruik wordt gemaakt van een tolk. Bij het kiezen van een tolk moet die aan bepaalde eisen voldoen. Deze kunnen teruggevonden worden in de regels van het CBR. Zorg ervoor dat de tolk erkend is via tolken.

De kandidaat moet ook op de hoogte zijn dat het kiezen van een product niet gratis. Het is ook goed om op de hoogte te zijn dat de kosten voor het gebruik van een tolk niet wordt vergoed door het CBR. Deze kosten worden volledig gedekt door de kandidaat. Voor het inzetten van een tolk bedragen de kosten ongeveer €200. Dit ligt boven de prijs voor het afleggen van het theorie-examen door de kandidaat.

Je vindt hier onze auto theorie oefencursus.
Wij hebben ook scooter theorie en motor theorie.

€29.99

$69.99

Deze cursus bevat

 +- 4 uur video content
Levenslange toegang
Leer vanop elk apparaat
Handige ezelsbruggetjes & CBR strikvragen verklapt
Extra bonus materiaal
Vragen stellen is mogelijk
Leer op je eigen tempo
Door onze studenten als beste cursus beoordeeld

Niet goed, geld terug!

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2024

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.