Bereid je voor op je theorie examen met

T rijbewijs

 

Weet jij over T  rijbewijs? En nog belangrijker: Wat voor een vragen kun jij op het auto rij examen verwachten over dit onderwerp? Op deze pagina leggen wij de complete theorie gratis voor je uit. 

T rijbewijs

Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp.

Bekijk uitleg

 T rijbewijs

Je zal je afvragen waarvoor jij een t rijbewijs nodig hebt en wat dat allemaal inhoud. Een T rijbewijs is een extra bevoegdheid op jou rijbewijs zelf om een aanhangwagen of iets dergelijks te trekken met jou voertuig. Op zich lijkt het allemaal heel simpel maar er zijn heel wat gevallen en situaties waarbij men fouten maakt en ongelukken veroorzaakt in het verkeer.

Gebruik ervan

Je zal merken dat jouw werkgever soms ook andere taakjes voor jou zal hebben om bijvoorbeeld equipment moet verplaatsen. Hij wil niet er ongelukken zijn als jij per ongeluk een fout maakt. Met de t rijbewijs heeft ie de zekerheid dat jij niet zal falen en jouw nauwkeurigheid die je opdoet bij de opleiding jou zal helpen. Ook als jij nu met jou wagen over de straat moet en moet meeslepen zorgt de t rijbewijs ervoor dat je nodige kennis en bevoegdheid hebt hiervoor.

Voorwaarden

Om een t rijbewijs te maken dien je minimaal de leeftijd van 16 jaar hebben. En het is alleen bestemd voor aanhangwagens niet breder dan 130cm inclusief de verwisselbare onderdelen. Dus als jij de leeftijd hebt bereikt en je misschien een droom hebt om te werken binnen de landbouw of bosbouw sector is het aangeraden een te rijbewijs te bezitten. Er zijn ook ander voorwaarden en uitzonderingen die je altijd kunt informeren bij de rijschool waar jij je zal inschrijven.

Waarom Autotheorie.nl?

 

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2023

Leer de betekenis van alle Verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.