Bereid je voor op je theorie examen met

quad rijbewijs

Weet jij over quad rijbewijs? En nog belangrijker: Wat voor een vragen kun jij op het auto rij examen verwachten over dit onderwerp? Op deze pagina leggen wij de complete theorie gratis voor je uit.

quad rijbewijs

Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp.

Bekijk uitleg

Rijbewijs aanvragen

Een rijbewijs aanvragen is zeer gemakkelijk. Als je dat eenmaal hebt gedaan ken je alle stappen en kan je ook indien ooit nodig je rijbewijs online verlengen. Je gaat allereerst persoonlijk naar de gemeentehuis of stadsdeelkantoor om aan te geven dat je geslaagd bent en je een rijbewijs wilt laten maken. Je zal een goede correspondentie adress moeten doorgeven aan de RDW. Dat is de speciale dienst die is ingesteld voor veiligheid, duurzaamheid en rechtszekerheid in mobiliteit. Van daar uit word er controle uitgevoerd of jij inderdaad bent geslaagd.

Kan het online ?

De digitalisering van de wereld is niet achter dus je kan natuurlijk ook online jou rijbewijs verlengen. Maar voor de aanvraag van een rijbewijs zal je wel zelf naar de instantie moeten. Indien ooit wilt verlengen dien je wel dien je ingeschreven te zijn bij een instantie waar online verlengen mogelijk is. Verder moet je niet vergeten jou identificatie bewijs en een kleuren pasfoto mee te nemen. Je kan vanaf jou 17e indien je een begeleider hebt om jou te ondersteunen. Je rijbewijs heb je binnen 5 werkdagen maar hou rekening met dat je die binnen die drie maanden moet ophalen.

Voorbereiding op verlenging

Gebruik de app van digit om jezelf te registreren zodat je niet naar gemeente moet voor verlengen. U gaat eenmalig moeten registreren en zal middels een verificatie code en de scanner uw identiteit worden getest. Nadat u de eenmalige identiteitscheck op uw mobiele telefoon heeft gedaan, kunt uw rijbewijs online verlengen. U vraagt uw rijbewijs online aan via de dienst Rijbewijs online verlengen. Dit kan zowel met uw mobiel als op uw vaste computer. U betaalt uw rijbewijsaanvraag online via IDEAL en geeft aan waar u uw nieuwe rijbewijs wilt afhalen. Nadat u de eenmalige identiteitscheck op uw mobiele telefoon heeft gedaan, kunt uw rijbewijs online verlengen. U vraagt uw rijbewijs online aan via de dienst Rijbewijs online verlengen. Dit kan zowel met uw mobiel als op uw vaste computer. U betaalt uw rijbewijsaanvraag online via IDEAL en geeft aan waar u uw nieuwe rijbewijs wilt afhalen.

Er is geen ander manier mogelijk. U zal een correspondentie adres moeten doorgeven en uw rijbewijs word naar die opgestuurd.

Waarom Autotheorie.nl?

 

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2023

Leer de betekenis van alle Verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.