Gratis verkeersborden oefenen?

Snel en gemakkelijk leren voor je theorie examen.

Herexamen CBR

 

Weet jij over de Herexamen CBR? En nog belangrijker: Wat voor een vragen kun jij op het auto rij examen verwachten over dit onderwerp? Op deze pagina leggen wij de complete theorie gratis voor je uit.

Slagen voor je theorie examen?

Goed voorbereiden voor het officiële CBR theorie examen? Dat doe je hier, met al onze oefenprogramma’s bereid je goed voor.

Bekijk oefenprogramma’s

Herexamen CBR Kosten

Elke examenkandidaat die gezakt is voor het praktijkexamen mag pas 2 weken later opnieuw het examen afleggen. Dit is alleen het geval bij de personenauto. In overleg met de rijschool branche heeft het CBR dit bepaald. De opleider zal enige tijd nodig hebben om zijn kandidaat verder op te leiden en de nadruk te leggen op punten die iets minder goed zijn verlopen tijdens het examen. Deze minimumtermijn van twee weken geldt niet voor de motor, bromfiets, brommobiel en personenauto met aanhangwagen. is het zo dat je B examen afgebroken is vanwege verkeer gevaarlijk reden? Dan kun je pas na 6 weken meedoen met het herexamen. Vanuit het CBR wordt verwacht dat je de gewenste regendag binnen deze termijn aanleert.

CBR herexamen theorie

De teleurstelling is groot wanneer je gezakt bent voor het examen. Het is niet gelukt, maar er is nog een kans. Er zijn enkele zaken die in de weg kunnen staan bij het halen van je rijbewijs. Hierbij gaat het om de zenuwen, een ingreep, het verkeer om je heen, fietsers, voetgangers, je kijkgedrag, plaats op de weg, en het naderen van een kruispunt. Zoals het CBR eerder heeft bepaald kun je op het vroegst 2 weken na je rijexamen opnieuw herexamen mag doen. Je kunt er dus vanuit gaan dat het gemiddeld 3 tot 4 weken duurt voor het nieuwe rijexamen. Na de begeleiding van jouw instructeur kan hij een nieuwe datum voor je plannen. Dit geldt alleen voor het examen van de personenauto. Je krijgt een langere CBR-wachttijd toegekend voor het inschrijven van je herexamen als je tijdens je praktijkexamen gevaarlijk rijgedrag vertoond. Dit, zoals eerder gesteld.

Soms is het zo dat je gezakt bent voor de eerste keer. Dit, omdat je last hebt van zenuwen. Ben je goed voorbereid op het examen, dan kunnen zenuwen jou niet meer tegenhouden om jouw resultaten te boeken. Hiervoor is er een speciale toetsing die onder de naam geplaatst wordt; faalangst examen. Door deel te nemen aan dit examen leer je omgaan met je zenuwen voor en tijdens je examen waardoor je positief en zonder angst je examen feilloos aflegt.

Bij sommige mensen komt het voor dat zij meerdere keren zakken voor een rijexamen. Ook hier is er een onderliggende oplossing voor te vinden. Het CBR kan je helpen met een rijvaardigheidsonderzoek onderzoek, waarbij er een speciaal examen voor komt om jou zo te helpen om zeker te zijn dat je kunt slagen. De tijd die hieraan verbonden is is gesteld op 1 uur en 10 minuten. Dit betekent dat je iets langer bezig zal zijn dan bij het reguliere rijexamen. Het is duidelijk dat iemand die meerdere keren is gezakt voor het rijexamen meer tijd en aandacht nodig heeft om het examen af te leggen.

CBR wachttijd herexamen

Omdat dit speciale examen meer aandacht en tijd vraagt zijn de kosten iets hoger. Tijdens verkeersdeelname komt het vaak voor dat mensen een herexamen moeten doen omdat zij onzorgvuldig omgaan met dit gedeelte. Het is altijd belangrijk om goed om je heen te kijken Alvorens je actie onderneemt in het verkeer. Ben je gezakt voor het examen dan hoef je niet te treuren.

Bij het reguliere auto theorie examen mag je minimaal 2 weken om het opnieuw te proberen. Soms is het goed dat je zelfs gezakt bent omdat je op zo een manier kunt leren uit je fouten. Om voorbereid te zijn op het rijexamen kun je bij de CBR een premium CBR examentraining afleggen. Dit zal jou helpen om alle verkeersregels en Verkeersborden te snappen.

Je vindt hier onze auto theorie oefencursus.
Wij hebben ook scooter theorie en motor theorie.

€29.99

$69.99

Deze cursus bevat

 +- 4 uur video content
Levenslange toegang
Leer vanop elk apparaat
Handige ezelsbruggetjes & CBR strikvragen verklapt
Extra bonus materiaal
Vragen stellen is mogelijk
Leer op je eigen tempo
Door onze studenten als beste cursus beoordeeld

Niet goed, geld terug!

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2024

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.