Meer informatie over

CBR Zwolle

 

Informatie nodig over het doen van je CBR auto theorie in Zwolle? Op deze pagina vind je alle info over het CBR examencentrum Zwolle inclusief contactgegevens en openingstijden.

CBR Zwolle

Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp.

Bekijk uitleg

CBR auto theorie Zwolle

Heb je besloten om het theorie examen af te leggen bij het CBR examencentrum in Zwolle? Ja, dat kan! Je wordt geholpen bij het oefenen om je goed voor te breiden op het examen. Voordat je het examen maakt kan je bijzonder in de spanning zijn. dat hoeft helemaal niet meer, omdat de begeleiding goed is.

Ook wordt jouw kans op het slagen heel erg verhoogd. Als je het theorie examen zelf wilt reserveren, dan kan dat gerust of via de rijschool. Het reserveren kan bij het examencentrum van het CBR in Zwolle.

CBR examencentrum Zwolle

De planning voor het theorie examen staat gepland in je agenda. Het examen zal worden afgelegd bij het examencentrum in Zwolle bij het CBR. Het theorie examen bestaat uit twee delen: gevaar herkenning en theorievragen. Ook komen verschillende vragen aan de orde. Je krijgt daarvoor 8 seconden om de vragen goed te beantwoorden. Zorg dus daarvoor dat je goed voorbereid bent.de juiste antwoorden invullen is dus belangrijk.

Om te kunnen oefenen voor het auto theorie examen kun je de vragen van het examenbureau gebruiken. De vragen worden snel geboden voor de theorie examen auto, motor of bromfiets. Zo kun je alvast voorbereid zijn op het echte examen. Je kunt zo je slagingskans verhogen door deel te nemen aan het examen van het examencentrum CBR Zwolle.

CBR praktijkexamen Zwolle aanvragen

Als je klaar bent om je plek aan te vragen kun je het op twee manieren doen. Je kunt dit rechtsreeks doen via het examen centrum van het CBR in Zwolle. Je kunt dit zelf regelen, maar ook door je rijschool laten doen. Je kunt hierna verschillende stappen bekijken hoe je het examen wilt afleggen. je kunt op de reguliere manier het examen afleggen. dit kan dus maken dat je je niet eenzaam zal voelen. Je kunt het ook individueel afleggen.

CBR contact Zwolle

Hieronder vind je de contactgegevens van het CBR examencentrum in Zwolle.

Branderweg 15
8042PD Zwolle 
Tel. 088 227 77 00
Website: klik hier 

Openingstijden CBR examencentrum Zwolle

maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur

zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Zorg ervoor dat je altijd op tijd aanwezig bent bij het examen. De tijd dat je aanwezig moet zijn voor je examen, staat in de officiële mail die je krijgt van het CBR-examencentrum Zwolle na het aanvragen van je examen. 

Andere locaties:

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2023

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.