Meer informatie over

CBR Venlo

 

Informatie nodig over het doen van je CBR auto theorie in Venlo? Op deze pagina vind je alle info over het CBR examencentrum Venlo inclusief contactgegevens en openingstijden.

CBR Venlo

Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp.

Bekijk uitleg

CBR auto theorie Venlo

Nog heel even dan kun je met je brommer, auto of motor op de weg. Je dient wel eerst twee bezoekjes af te leggen aan het CBR centrum in Venlo. Je zal dan zeker het theorie- als praktijkexamen kunnen afmaken met succes. Je gaat je dan zeker eerst moeten voorbereiden. Zorg er wel voor dat de uren dat je het auto theorie examen oefenen voldoende zijn, en dat je voldoende rijlessen hebt gevolgd. Als je deel neemt aan het examen in Venlo heb je voldoende kans om te slagen.

CBR examencentrum Venlo

Je kunt heel veel verwachten zodra je in het CBR te Venlo het examen moet afleggen. je krijgt daarom een overzicht van de verwachtingen. Je zal ten eerste kennis maken met de examinator. Alles stappen zullen samen met jou worden genomen om alle laatste zaken af te ronden. De volgende zaken worden gecontroleerd:

  • Of je in het bezit bent van een geldige uitnodiging voor het examen
  • Of je in het bezit bent van een geldig identiteitsbewijs
  • Of je geslaagd bent voor het theorie-examen
  • Of je in het bezit bent van een zelfreflectie formulier

Hierna zullen je ogen en je kennis over auto worden getest. Dit gebeurd in een heel erg kort proces. Je examinator zal vervolgens samen met jou een bepaalde route afleggen te Venlo. Je zult op het moment dat je terug keert naar het examencentrum direct de uitslag krijgen.

CBR praktijkexamen Venlo aanvragen

Zodra je voldoende lessen heb gevolgd en ook al hebt deelgenomen aan de tussentijdse toets is het tijd om het praktijkexamen bij het CBR in Venlo af te leggen. Je rijinstructeur moet wel heel even eens met je zijn als je klaar bent voor het examen. Hebben jullie beide overeenstemming bereikt? Dan kun je jouw rijschool machtigen om de aanvraag voor het examen te doen. De praktijktest kun je niet zelf doen bij het CBR in Venlo. Deze reservering is in tegenstelling tot je theorietoets. Je moet je praktijkervaring dus hebben opgedaan om het examen te kunnen afleggen.  zorg er dus altijd voor dat het theorie examen op zak hebt via CBR te Venlo. Zo zal je dan een idee hebben hoe sterk je bent voor het examen.

CBR contact Venlo

Hieronder vind je de contactgegevens van het CBR examencentrum in Venlo.

Antoniusplein 2
5921GV Venlo 
Tel. 088 227 77 00
Website: klik hier 

Openingstijden CBR examencentrum Venlo

08:30 uur tot 16:30 uur

Zorg ervoor dat je altijd op tijd aanwezig bent bij het examen. De tijd dat je aanwezig moet zijn voor je examen, staat in de officiële mail die je krijgt van het CBR-examencentrum Venlo na het aanvragen van je examen. 

Andere locaties:

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2023

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.