MEER INFORMATIE OVER

CBR Utrecht

 

Informatie nodig over het doen van je CBR auto theorie in Utrecht? Op deze pagina vind je alle info over het CBR examencentrum Utrecht inclusief contactgegevens en openingstijden.

CBR Utrecht

Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp.

Bekijk uitleg

CBR auto theorie Utrecht

Je bent misschien ongeduldig en je kunt niet wachten om je rijbewijs op zak te hebben? Dan is het goed om een examencentrum te bezoeken. Het CBR examencentrum in Utrecht is een van de beste die je kunt bezoeken. Probeer de leerstof tot je eigen te maken, dan zal je zien dat het iets gemakkelijker gaat tijdens de voorbereiding. Meld je dus liever in Utrecht aan.

CBR examencentrum Utrecht

Het rijexamen hoeft absoluut geen zenuwachtigheid met zich mee te brengen. Wat je kunt verwachten van het examen kan je vinden op de website van het CBR. Maar eerst zal hier een klein tipje worden gegeven. Het examencentrum is een van de zaken waarmee je kennis zal moeten maken. En daarna volgen enkele formaliteiten die zeker afgehandeld moet worden. Ten eerste zal er gekeken worden:

  • Of je een uitnodiging hebt gehad om deel te nemen aan het examen
  • Of je identiteitskaart geldig is
  • Of je geslaagd bent voor het theorie examen en
  • Of je in het bezit bent van een zelfreflectie formulier

Het wegrijden van het CBR examencentrum is het volgende wat op de lijst staat. De juiste route wordt dan ook beschreven. Je hoort direct als je geslaagd bent, het moment dat je terug bent.

CBR praktijkexamen Utrecht aanvragen

Om zelfstandig deel te kunnen nemen aan het verkeer, ga je uiteraard eerst een praktijk examen moeten afleggen. dit kan dus met een personenauto of motorfiets. Hierna zal je de rijschool wat je verbonden bent moeten machtigen om de aanvraag voor jou te kunnen doen. Daarna zal er een keuze worden gemaakt als je daadwerkelijk ready bent om het examen af te leggen. Zorg er dus dan voor dat je veel oefenlessen hebt gemaakt. Leg geen examen af als je weet dat je niet voldoende hebt geoefend. Dit betekend dat je te weinig praktijk ervaring hebt. En ervaring opdoen gaat niet altijd gemakkelijk. Je gaat wat tijd moeten instoppen om te bewijzen dat je het echt kan. En dit kan tijdens de oefen periode van voorbereiding. Je kan alleen met een goede voorbereiding en voldoende te hebben geoefend je rijbewijs halen.

CBR contact Utrecht

Hieronder vind je de contactgegevens van het CBR examencentrum in Utrecht.

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht 
Tel. 088 227 7700

Website: klik hier

Openingstijden CBR examencentrum Utrecht

8:30 uur tot 16:30 uur

Zorg ervoor dat je altijd op tijd aanwezig bent bij het examen. De tijd dat je aanwezig moet zijn voor je examen, staat in de officiële mail die je krijgt van het CBR examencentrum Utrecht na het aanvragen van je examen.

Andere locaties:

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2023

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.