CBR theorie examen vragen

 

Weet jij over de CBR theorie examen vragen? En nog belangrijker: Wat voor een vragen kun jij op het auto rij examen verwachten over dit onderwerp? Op deze pagina leggen wij de complete theorie gratis voor je uit. 

CBR theorie examen vragen

Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp.

Bekijk uitleg

CBR theorie examen vragen

Ben je ondertussen bezig je voor te bereiden op het theorie-examen van het CBR, is het belangrijk dat jij je zeker gaat concentreren op de vragen van jouw theorie examen. Het is altijd goed om van tevoren de documenten te controleren die u moet meenemen Bij het afleggen van het examen. Op zo’n manier ben je op de hoogte wat de toelatingseisen zijn, het aantal examenvragen, het aantal fouten dat je mag maken tijdens het examen, de tijdsduur. Het is nu duidelijk dat de exameneisen altijd verschillen per examen die je zult afleggen.

Vragen CBR theorie examen

Het is nu zo dat vragen die bekend zijn btw er door vier nieuwe bestuurder fout worden beantwoord. Wie is de vragen worden meestal door sommige mensen en instructeurs de vragen instinkers genoemd. Info van de examens worden deze vragen dus verzameld soms gaat het zover met deze vragen dat ze gedetailleerd worden opgesteld. Je kunt er zeker door alsjeblieft oefenen en altijd uit je fouten leert. Doordat je altijd kan terugkijken naar de fouten die gemaakt zijn kun je op zo’n manier goed voorbereid gaan naar je theorie examen. Je zult tijdens een examen zeker meer vragen goed beantwoorden.

Welke CBR auto theorie vragen krijg je op het examen?

Het echte CBR theorie-examen is altijd vergelijkbaar met de gratis oefen theorie-examens. Dezelfde soort vragen in de online software komt steeds terug. Je krijgt 65 vragen net als op het CBR-auto theorie-examen. Deze worden verdeeld over 25 gevaarherkenningsvragen, 12 vragen over verkeersregels en 28 vragen over verkeersinzicht. Dit komt op een totaal van 45 minuten voor het hele examen. Bij de gevaarherkenningsvragen heb je 8 seconden de tijd om deze te beantwoorden en je dient minimaal 13 van de 25 vragen correct te beantwoorden en 10 vragen van de 12 vragen over de verkeersregels correct te beantwoorden.

Er zijn in totaal 28 verkeersinzicht vragen en je dient 25 correct te beantwoorden. Het is dus Kortom niet gemakkelijk om te slagen voor het CBR theorie- examen maar oefenen zal zeker een steentje bijdragen. De uitslag is om te zien en om te kijken of je geslaagd of gezakt bent voor het echte auto theorie-examen. Je kunt ook zien welke vragen je correct beantwoord hebt, mocht je precies willen weten om zo opnieuw te oefenen.

Het is mogelijk dat je de eerste keer direct geslaagd bent. Bij de theorie examen- vragen van het CBR kan het heel erg lastig gaan. In de meeste gevallen slaagt 44% van de kandidaten die deelnemen aan het theorie-examen.

Dit komt uit onderzoek van je CBR in het jaar 2018. Zorg er dus wel voor dat jij de eerste keer slaagt. Ga niet alleen af op het gratis theorie-examen vragen maar probeer jouw focus altijd te leggen op het echte theorie-examen vragen.

Mocht je veel vragen hebben beantwoord in het gratis theorie oefen examen of wil je meer CBR-theorie examenvragen oefenen, dan zijn er meerdere pakketten die 10 of 20 auto theorie-examens van het CBR bieden. Alhoewel deze niet gratis zijn is het de moeite wel waard. En ben je eenmaal geslaagd voor je theorie examen? Gefeliciteerd! Dan is de volgende stap om je rijbewijs aan te vragen

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2023

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.