Meer informatie over

CBR Schelluinen/Gorinchem

 

Informatie nodig over het doen van je CBR auto theorie in Schelluinen/ Gorinchem? Op deze pagina vind je alle info over het CBR examencentrum Schelluinen/ Gorinchem inclusief contactgegevens en openingstijden.

CBR Schelluinen/ Gorinchem

Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp.

Bekijk uitleg

CBR examencentrum Schelluinen Gorinchem

Bezoek altijd voorbereid het examencentrum in Schelluinen/Gorinchem als je voorbereidt genoeg bent. De tussentijdse toetsen kunnen helpen bij de voorbereiding voor het examen. Het centrum ligt niet ver.

Het is meestal centraal waar je er met het openbaar vervoer snel terecht kunt. De examinator ziet graag dat een ieder het examen haalt, dus heeft geen doel om kandidaten te laten zakken.

Er is tijdens het rijden, nadat je je hebt aangemeld een hoge mate van concentratie nodig. Dit betekent dat je focus gericht moet zijn op het rijden. Je zal een rit moeten rijden vanuit het CBR examencentrum Schelluinen Gorinchem.

CBR praktijkexamen Schelluinen – Gorinchem aanvragen

Je zult bij het aanvragen van het examen enkele zaken in orde moeten maken. Het theorie-examen in het CBR Schelluinen/Gorinchem kan aangevraagd worden met een DigiD account op de website van CBR zelf. Zowel voor het motor theorie examen als voor je auto theorie is het van belang dat je de examens eerst goed gaat oefenen. Voordat je gaat rijden moet je wel goed bevonden zijn door je rijinstructeur, zodat hij je afspraak direct in orde kan maken. Je zal hem of haar wel moeten machtigen om de aanvraag voor jou te doen.

Hiervoor ga je wel enkele weken moeten wachten voordat je antwoord hebt van het CBR Gorinchem. Het wachten kan jou alleen maar helpen om je goed voor te bereiden. Vind het dus niet erg dat je nog heel even moet wachten op enkele zaken. Doordat je een goede voorbereiding hebt, kun je je beter uiten tijdens het examen. Meer tijd nodig hebben om te leren is nooit te veel.

CBR contact Schelluinen/ Gorinchem

Hieronder vind je de contactgegevens van het CBR examencentrum in Schelluinen/ Gorinchem.

Sportlaan 2 A
4209AX Schelluinen
Tel. 088 227 77 00
Website: klik hier

Openingstijden CBR examencentrum Schelluinen/ Gorinchem

08:30 uur tot 16:30 uur

Zorg ervoor dat je altijd op tijd aanwezig bent bij het examen. De tijd dat je aanwezig moet zijn voor je examen, staat in de officiële mail die je krijgt van het CBR-examencentrum Schelluinen/ Gorinchem na het aanvragen van je examen. 

Andere locaties:

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2023

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.