Meer informatie over

CBR Rijswijk

 

Informatie nodig over het doen van je CBR auto theorie in Rijswijk? Op deze pagina vind je alle info over het CBR examencentrum Rijswijk inclusief contactgegevens en openingstijden.

CBR Rijswijk

Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp.

Bekijk uitleg

CBR examencentrum Rijswijk

Ben je iemand die al een hele poos wacht om je rijbewijs te halen? Heb je al uren lang zitten doorzetten om uiteindelijk met je rijbewijs op zak te zitten? Probeer het dan te halen bij het CBR in Rijswijk. Je kunt hier terecht voor het praktijk examen als het auto theorie examen en motor theorie examen. Een goede voorbereiding is het enige dat zo belangrijk is. Wees niet bang om te stappen naar het examencentrum van het CBR in Rijswijk.

Je moet dus eerst het theorie examen hebben gehaald alvorens je mee kan doen met de praktijktoets. Gebruik daarom altijd actuele lesmateriaal. Dit is in de meeste gevallen altijd bijgewerkt. Ook worden de verkeersregels steeds veranderd. Reserveren kan dus gerust.

CBR examencentrum Rijswijk

Je kunt straks al zelf rijden, maar nog even geduld. Dus hou het nog even vol om plaats te nemen in je personenauto of zelfs je motorfiets. Om examens af te leggen kun je terecht bij het examencentrum van het CBR in Rijswijk. Als je iemand bent die niet in de buurt woont, kun je gemakkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer.

Nadat je zover bent worden de volgende zaken gecontroleerd:

  • Het hebben van een geldige uitnodiging voor het afleggen van het examen
  • Het hebben van een identiteitskaart die geldig is
  • Het slagen voor het theorie examen en
  • Het hebben van een zelfreflectie formulier

Zijn al deze zaken in orden, dan volgt de oog tetst. Nadat je door heen bent, dan komen enkele vragen over de desbetreffende voertuig. Je bent dan goed om de weg op te gaan vanuit het CBR centrum.

CBR praktijkexamen Rijswijk aanvragen

Zodra je de eerdere zaken in orde hebt gemaakt, zorgt dan ervoor dat je de rijschool waar je verbonden bent heb gemachtigd om je praktijkexamen bij het CBR in Rijswijk te reserveren. Het op de hoogte stellen van je rijinstructeur is een pre. Je goed voorbereiden en genoeg lessen is ook heel goed. Je kunt je dus alles rondom een auto, brommer of motor voorstellen. Heb dus hierbij voldoende kennis en verkeersregels om altijd in de praktijk te brengen. Het reserveren kan dus nu starten. Jouw rijschool kan dat gerust doen bij het CBR examencentrum in Rijswijk.

CBR contact Rijswijk

Hieronder vind je de contactgegevens van het CBR examencentrum in Rijswijk.

Lange Kleiweg 30
2288GK Rijswijk 
Tel. 088 227 77 00
Website: klik hier

Openingstijden CBR examencentrum Rijswijk

08:00 uur tot 17:30 uur

Zorg ervoor dat je altijd op tijd aanwezig bent bij het examen. De tijd dat je aanwezig moet zijn voor je examen, staat in de officiële mail die je krijgt van het CBR-examencentrum Rijswijk na het aanvragen van je examen. 

Waarom Autotheorie.nl?

 

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2023

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.