Meer informatie over

CBR Leeuwarden

 

Informatie nodig over het doen van je CBR auto theorie in Leeuwarden? Op deze pagina vind je alle info over het CBR examencentrum Leeuwarden inclusief contactgegevens en openingstijden.

 

CBR Leeuwarden

Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp.

Bekijk uitleg

CBR examencentrum Leeuwarden

Als je in Friesland woont, hoef je nergens anders terecht dan bij het CBR examencentrum in Leeuwarden. Op het moment je al een goed besluit hebt gemaakt om je examen hier af te leggen, is het dan goed je plek direct te reserveren. Dat kan geheel op de website van het CBR.

Kies op de website de juiste opties zodat de indeling van jou op de juiste tijd en datum wordt gedaan. Daarna zal je gelijk moeten afrekenen. Je bent voor nu dan klaar; het leren zal beginnen. Om te kunnen slagen voor het theorie examen is het van belang dat je gaat oefenen voor het theorie examen. Bij het CBR in Leeuwarden kun je terecht voor de toetsen.

Leeuwarden CBR

Een van de dichtstbijzijnde locaties in Friesland is het examencentrum. Hier kun je gerust je theorie examen maken. Op verschillende manier kun je hier het examen maken. Dit is een van de opties die je uiteindelijk gaat moeten aanklikken.

Snelle afleiding wordt hier ook verholpen. Voor jou wordt er een hele scherm geplaats om je te helpen tegen de afleiding van de buitenwereld. Dit valt dan onder de noemer; individueel examen maken. Je moet wel in de gaten houden dat dit vooral moet worden gereserveerd. Als lezen niet een van de sterkste punten van jou zijn, dan kan het worden voorgelezen,. Iemand anders zal jou hierbij dan bijstaan.

Welke manier bij je past om het theorie examen te maken, zijn allemaal zaken waarover je zal moeten nadenken alvorens je de reservering plaatst. Omdat je voor de juiste manier van examen maken zal kiezen, zal je zien dat je slagingskans wordt vergroot. Alle informatie wordt voor jouw veel begrijpelijker. J

e kunt ook oefenen met de oefenstof van het CBR examencentrum in Leeuwarden. Dit kun je ook bekijken op de website.

CBR praktijkexamen Leeuwarden aanvragen

In de meeste gevallen is het zo, dat na een paar keer de rijlessen te hebben bekeken je de verkeersregels aardig zal gaan begrijpen. Dan moet je nu bij het CBR Leeuwarden het theorie examen moeten aanvragen. Je keuze om dit op twee manieren te doen. Je kunt het digitaal, dus online of je kunt dit via de rijschool laten doen. Je kunt alle stappen doorlopen met je DigiD en online inloggen. Je wordt tijdens dit proces ook gevraagd op welke manier je het theorie examen wilt maken. Als iets meer tijd nodig hebt, dan kun je dat ook aangeven. Reken dan direct af en dan is je aanvraag rond.

CBR contact Leeuwarden

Hieronder vind je de contactgegevens van het CBR examencentrum in Leeuwarden.

Douwe Tammingawei 30
8914BK Leeuwarden 
Tel. 088 227 77 00
Website: klik hier

Openingstijden CBR examencentrum Leeuwarden

09:00 uur tot 17:00 uur

Zorg ervoor dat je altijd op tijd aanwezig bent bij het examen. De tijd dat je aanwezig moet zijn voor je examen, staat in de officiële mail die je krijgt van het CBR-examencentrum Leeuwarden na het aanvragen van je examen.

Andere locatie:

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2023

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.