MEER INFORMATIE OVER

CBR Haarlem

 

Informatie nodig over het doen van je CBR auto theorie in Haarlem? Op deze pagina vind je alle info over het CBR examencentrum Haarlem inclusief contactgegevens en openingstijden.

CBR Haarlem

Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp.

Bekijk uitleg

CBR examencentrum Haarlem

Zodra je de verkeersregels uit het hoofd kent en je begint natuurlijk daarna te dromen over de verkeersborden in het verkeer na het verkeersborden oefenen? Dan is het nu zo ver om jouw plek te reserveren bij het CBR examencentrum in Haarlem. Het maakt niet uit hoe ver je woont, je kunt er altijd komen met eigen vervoer, openbaar vervoer of op de fiets.

Haarlem CBR theorie examen

Wanneer je na het auto theorie oefenen alles uit het hoofd kent en zoals eerder is aangegeven dat je zelfs droomt over de verkeersborden dan ben je eigenlijk klaar om te beginnen met het maken van het theorie examen. Dit kan bij het CBR examencentrum in Haarlem. Je kunt je plek heel gauw reserveren via de website van het CBR of je kunt het laten door je rijschool. Het maken van het theorie examen kan op verschillende manieren. Deze optie bestaat ook. Je kunt dan kiezen op welke manier jij het wenst te maken. Ben je dan iemand die heel snel afgeleid is, dan kun je gerust zijn, omdat het deel waar je het examen zal afleggen geheel wordt afgeschermd. Dit kan als je kiest voor de optie individueel examen. Soms kan het ook het geval zijn dat je iemand bent die dyslexie heeft, geen probleem. Er bestaat altijd extra tijd om voorgelezen te worden door iemand anders. Ook bestaat de keuze mogelijkheid voor Nederlands of Engels.

CBR praktijkexamen Haarlem aanvragen

Als je al een hele tijd rijlessen hebt gevolgd en je nu naar Haarlem wilt om je theorie examen af te leggen bij het CBR? Dan moet dat geen probleem vormen. Aarzel dan niet ok je aanvraag online te doen of via jouw rijschool. Bij het CBR examencentrum in Haarlem gaat alles heel erg eenvoudig. Zorg er alleen voor dat de juiste tijd en datum is aangegeven bij het aanvragen. Zo kan het centrum van CBR in Haarlem een goed plek voor je klaar zetten om het examen af te leggen. Je kunt je zelf altijd testen door enkele oefentoetsen te doen. Zo wordt je alleen maar vaardiger om later deel te kunnen nemen in het verkeer. Een kleine tip: de oefentoetsen en het echt examen lijken precies op elkaar. Als je een paar keren het oefentoets door zou hebben genomen, dan moet het zeker wel lukken met het examen. Met succes kun je jouw rijbewijs dan wel halen. Je rijbewijs op zak hebben, dat is pas een succes!

CBR contact Haarlem

Hieronder vind je de contactgegevens van het CBR examencentrum in Haarlem.

Professor Eijkmanlaan 2 -4
2035XB Haarlem 
Tel. 088 227 77 00

Website: klik hier

Openingstijden CBR examencentrum Haarlem

8:30 uur tot 16:30 uur

Zorg ervoor dat je altijd op tijd aanwezig bent bij het examen. De tijd dat je aanwezig moet zijn voor je examen, staat in de officiële mail die je krijgt van het CBR examencentrum Haarlem na het aanvragen van je examen.

Waarom Autotheorie.nl?

 

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2023

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.