Gratis verkeersborden oefenen?

Snel en gemakkelijk leren voor je theorie examen.

Meer informatie over

CBR Groningen

Informatie nodig over het doen van je CBR auto theorie in Groningen? Op deze pagina vind je alle info over het CBR examencentrum Groningen inclusief contactgegevens en openingstijden.

Slagen voor je theorie examen?

Goed voorbereiden voor het officiële CBR theorie examen? Dat doe je hier, met al onze oefenprogramma’s bereid je goed voor.

Bekijk oefenprogramma’s

CBR examencentrum Groningen

Voor het aanvragen van het officiële theorie examen na het veelvuldig oefenen van het theorie examen of zelf praktijkexamen kun je liever het CBR centrum in Groningen bezoeken. Er worden per week meerder dagen uitgekozen om het examen af te leggen.

Via de website van het CBR is het mogelijk te reserveren voor zo een examen. Verschillende opties leiden je altijd naar wat je nodig hebt. Kies je voor het Engels, dan kun je altijd veranderen naar het Nederlands.

Ook bestaat de mogelijkheid om het examen individueel af te leggen, mocht je iemand zijn die snel afgeleid wordt. Om dit in orde te maken kies voor de optie; extra opties.

Groningen CBR theorie examen

Om je rijbewijs te halen is het wijs om een van de CBR examen centra te bezoeken. Zo kun je het CBR Groningen examencentrum een bezoekje brengen of zelfs online opzoeken. Er zijn twee dagen per week uitgetrokken voor examen kandidaten om langs te lopen en het examen af te leggen. Je datum kun je zelf opzoeken op de website. Op het moment dat die gewenst is, zit je volledig goed. Soms bestaat de mogelijkheid ook om je rijschool te vragen om er een plekje voor je op te zoeken. De meeste kandidaten geven aan dat dit het beste werkt. Je kunt altijd je examen afleggen bij het CBR examencentrum in Groningen, ook voor je motor theorie examen kun je hier terecht.

Hoe het examen eruit ziet, is een van de belangrijke zaken waar je in eerste instantie zou moeten denken. Als je kiest voor de optie; reguliere examen, dan kom je in een examenzaal zitten om het examen af te leggen. Je krijgt precies 30 minuten de tijd voor het examen. Zoals bij de andere examens bestaat het uit twee delen: gevaarherkenning, en het theoriedeel die je zal moeten maken. Tip: Ga vooral goed verkeersborden oefenen om het examen te behalen.

CBR praktijkexamen Groningen aanvragen

De reservering kan op twee manieren bij het CBR in Groningen. Je kunt het ten minste zelf doen. Doe het dan online. Zorg ervoor dat je alle opties bekijkt en aanklikt. En de tweede optie kan door je rijschool de aanvraag of reservering te laten doen. Vergeet de kosten die je zal moeten betalen voor het afleggen van het examen niet. Je kunt hierna direct het oefenen starten. Ook bestaat de mogelijkheid om bij het CBR Groningen een plek voor je theorie examen te reserveren. Zoals eerder is aangegeven kan dit via de rijschool. Vergeet niet om de oefentoetsen door te nemen om zo jouw slagingskans te verhogen. Oefenen is altijd goed en nooit te veel.

CBR contact Groningen

Hieronder vind je de contactgegevens van het CBR examencentrum in Groningen.

Protonstraat 3
9743AL Groningen
Tel. 088 227 77 00
Website: klik hier

Openingstijden CBR examencentrum Groningen

08:30 uur tot 16:30 uur

Zorg ervoor dat je altijd op tijd aanwezig bent bij het examen. De tijd dat je aanwezig moet zijn voor je examen, staat in de officiële mail die je krijgt van het CBR-examencentrum Groningen na het aanvragen van je examen. 

Andere locaties:

Je vindt hier onze auto theorie oefencursus.
Wij hebben ook scooter theorie en motor theorie.

€29.99

$69.99

Deze cursus bevat

 +- 4 uur video content
Levenslange toegang
Leer vanop elk apparaat
Handige ezelsbruggetjes & CBR strikvragen verklapt
Extra bonus materiaal
Vragen stellen is mogelijk
Leer op je eigen tempo
Door onze studenten als beste cursus beoordeeld

Niet goed, geld terug!

Scooter theorie

Download direct het e-book

€ 19,99

✅ PDF-bestand
✅ Direct beschikbaar
✅ Sluit aan op CBR
✅ Beste voorbereiding

Auto theorie

Download direct het e-book

€ 19,99

✅ PDF-bestand
✅ Direct beschikbaar
✅ Sluit aan op CBR
✅ Beste voorbereiding

Motor theorie

Download direct het e-book

€ 19,99

✅ PDF-bestand
✅ Direct beschikbaar
✅ Sluit aan op CBR
✅ Beste voorbereiding

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2024

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.