Meer informatie over

CBR Enschede

 

Informatie nodig over het doen van je CBR auto theorie in Enschede? Op deze pagina vind je alle info over het CBR examencentrum Enschede inclusief contactgegevens en openingstijden.

CBR Enschede

Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp.

Bekijk uitleg

CBR examencentrum Enschede

Ben je helemaal klaar met de rijlessen ne je wilt afronden met het rijden? Je theorie examen afronden is een van de zaken die je in orde zal moeten maken. Aanvragen kan altijd bij het CBR in Enschede. Je kunt ook hiernaast alle dagen vinden die je mogelijk zou kunnen langs gaan om het examen af te leggen.

Verschillende opties worden aan jou gegeven. Je kunt deelnemen aan het reguliere examen, maar ook kun je zelf kiezen voor meer tijd. Dit kan doordat je iets meer tijd nodig hebt om het examen af te leggen. Ook jouw moedertaal kan een belangrijke rol spelen. Je kunt kiezen de taal die het beste voor je uitkomt. Zo niet kun je het toch volgen, maar met behulp van een tolk.

Belangrijk is dat je naar alle mogelijke opties bekijkt bij het CBR Enschede en dat je goed voorbereid op je theorie examen komt. Voor zowel het auto theorie examen en motor theorie examen is oefenen van groot belang.

Enschede CBR theorie examen

Soms is er heel veel wat er te wachten staat. Dit moet je wel weten wanneer je het examen gaat maken bij het CBR Enschede examencentrum. Opgesplitst in twee delen kun je dan een goede keuze maken. Beide worden gepresenteerd op een aanraakscherm. Je krijgt drie mogelijkheden bij iedere vraag. Het eerste deel houdt zich bezig met de gevaarherkenning. De andere mogelijkheden vallen onder remmen, gas loslaten of niets doen.

Hierna zal je het theoriedeel moeten doen, waar je verschillende vragen zal tegenkomen. Deze kunnen bestaan uit ja of nee vragen. Ook komen er in bepaalde gevallen invulvragen voor. Het is super belangrijk en handig om altijd alle vragen in te vullen. Heb je een vraag openstaan, dan betekend dit een dikke fout. Op de pagina waar er oefentoetsen staan, kun je verschillende soorten vragen vinden. Je kunt je op zo een manier goed voorbereid zijn op het theorie examen. Dit is een mooie optie bij het examencentrum van het CBR in Enschede.

CBR praktijkexamen Enschede aanvragen

Wanneer je op het punt komt om je aanvraag te doen, dan kun je dat op verschillende manieren doen. De aanvraag kun je zelf doen, of soms wel via de rijschool aanvragen. Verschillende manieren bestaan er die je kunt gebruiken om je examen af te leggen. Ook dit kun je regelen bij het aanvragen. Er bestaat ook een reguliere manier van examen afleggen. Dat kan met een groep. De afleiding is bij dit geval ook iets minder, omdat die zaal geheel wordt afgeschermd. Met alle volle aandacht kun je het examen maken. Ook kan het individueel in het Engels of Nederlands.

CBR contact Enschede

Hieronder vind je de contactgegevens van het CBR examencentrum in Enschede.

Burgemeester Stroinkstraat 300
7547RJ Enschede
Tel. 088 227 77 00
Website: klik hier

Openingstijden CBR examencentrum Enschede

08:30 uur tot 20:00 uur

Zorg ervoor dat je altijd op tijd aanwezig bent bij het examen. De tijd dat je aanwezig moet zijn voor je examen, staat in de officiële mail die je krijgt van het CBR-examencentrum Enschede na het aanvragen van je examen. 

Andere locaties:

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2023

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.