Meer informatie over

CBR Deventer

 

Informatie nodig over het doen van je CBR auto theorie in Deventer? Op deze pagina vind je alle info over het CBR examencentrum Deventer inclusief contactgegevens en openingstijden.

CBR Deventer

Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp.

Bekijk uitleg

CBR examencentrum Deventer

Jouw brommer theorie examen kun je gerust afleggen bij het CBR in Deventer. Je theorie examen heb je nodig voor het afleggen van het praktijkexamen. Dit zal gaan gebeuren voordat je je rijbewijs mag afleggen. Het examen wat je moet afleggen is onderverdeeld in twee zaken namelijk; de theorie vragen en gevaarherkenning. Bij deze opties kun je kiezen uit drie verschillende opties, wat je zal moeten doen in een bepaalde situatie.

Verschillende vragen kunnen voorbij komen bij het deel dat te maken heeft met de theorie. Je kunt ook ja/ nee vragen krijgen. Vul altijd bij de beantwoording altijd alle vragen invult. Als je vragen niet invult worden ze dus fout gerekend. Zoals in de andere steden wordt het examen op een Touch screen verzorgd. Als je iemand bent die snel afgeleid is, dan is deze optie voor jou.

Deventer CBR theorie examen

Zodra je klaar bent met alle rijlessen dan komt de beheersing van de verkeersregels en borden helemaal onder de knie. Je bent wellicht dan klaar om het theorie examen bij het CBAR Deventer examencentrum af te leggen. De reservering kan online gebeuren en kun je heel snel een plek zoeken of vis de rijschool waar je je hebt ingeschreven.

De aanvraag kan simpel en eenvoudig geschieden via de website van het CBR. Je kunt op de website heel uniek ook kiezen welke rijbewijs je wilt gaan halen. Ook op welke manier je het examen wilt afleggen is ook een optie.

Ook is er altijd een optie waarbij je de taal kunt kiezen. Kies hierna een datum en tijd. Je kunt je hierna focussen op het leren van de stof en het maken van oefentoetsen. Is dit voor het theorie examen auto, motor of bromfiets, je zal het met succes moeten afronden.

CBR praktijkexamen Deventer aanvragen

Het is nodig dat je allemaal weet hoe het werkt. Om de aanvraag te doen ga je gerust naar het CBR Deventer binnenkomt, kun je je aanmelden bij de zuil. Je kunt daar je waardevolle zaken opbergen en alles over de aanvraag in orde maken.

De aanvraag kan ook gedaan worden via je rijschool. Jouw rijschool kan dan alles voor jou in orde maken. Het zal maar van je nemen om alle informatie door te spelen aan je rijschool. De rijschool zal dan op haar beurt na de aanvraag jou op de hoogte stellen van alle afspraken die gemaakt zijn.

CBR contact Deventer

Hieronder vind je de contactgegevens van het CBR examencentrum in Deventer.

Duisburgstraat 10
7418BK Deventer
Tel. 088 227 77 00
Website: klik hier

Openingstijden CBR examencentrum Deventer

08:30 uur tot 16:30 uur

Zorg ervoor dat je altijd op tijd aanwezig bent bij het examen. De tijd dat je aanwezig moet zijn voor je examen, staat in de officiële mail die je krijgt van het CBR-examencentrum Deventer na het aanvragen van je examen.

 

Waarom Autotheorie.nl?

 

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2023

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.