Gratis verkeersborden oefenen?

Snel en gemakkelijk leren voor je theorie examen.

CBR Amsterdam

 

Informatie nodig over het doen van je CBR auto theorie in Amsterdam? Op deze pagina vind je alle info over het CBR examencentrum Amsterdam inclusief contactgegevens en openingstijden.

Slagen voor je theorie examen?

Goed voorbereiden voor het officiële CBR theorie examen? Dat doe je hier, met al onze oefenprogramma’s bereid je goed voor.

Bekijk oefenprogramma’s

CBR examencentrum Amsterdam

Je bent zeker een beetje dichterbij je rijbewijs dan je had gedacht. Er bestaan verschillende manieren om je reservering te doen bij het CBR in Amsterdam.

Je kunt het zelf of zelfs online via de rijschool. Om dit zelf te doen kun je met je DigiD de website van het CBR het liefst bezoeken. De juiste tijd en dag die jou het beste uitkomt, kun je opgeven bij de reservering.

Amsterdam CBR theorie examen

De reservering die hieraan vooraf gaat is zeer belangrijk. Doordat je eerder gereserveerd hebt kun je nu het theorie examen afleggen bij het CBR examencentrum in Amsterdam.

Je bent er dus ook zeker van dat je het wilt halen. Dus bereid je heel goed voor hierop. Je zal deelnemen op twee onderdelen namelijk: gevaarherkenning en kennis en inzicht, ook is verkeersborden oefenen van groot belang. De verschillen altijd en zullen ja of nee vragen zijn. het is altijd mooi als je alle vragen invult. Dit zal je zeker kunnen doen omdat je je eerder goed hebt voorbereid. Bij openstaande vragen wordt de afkeuring direct gehandhaafd.

Je kunt ook theorie oefenexamens vinden die jou goed kunnen voorbereiden op het echte examen. Op deze site kun je zowel het scooter theorie examen oefenen als het motor theorie leren.

CBR praktijkexamen Amsterdam aanvragen

Als je gespannen bent, kun je je best liever ontspannen. Met je ID kaart en reserveringsnummer zal je je moeten aanmelden bij de balie. Ook is duidelijk dat bij het aanvragen voordat je bij de balie komt, je dit online kunt laten plaatsvinden of door een rijschool. Meestal is het goed de rijschool te vragen waar jij verbonden bent. Nadat je dit alles in orde hebt gemaakt volgt dan de aanmelding. Je plaatst bij aankomt je spullen in een waardevolle kluis en neem je plaats in een wachtruimte. Bij oproep kun je de wachtruimte verlaten en vervolgens plaats nemen in de zaal waar je het examen zal afleggen. je krijgt enkele vragen die voor jou niet onbekend zijn. je hebt zeker een paar keren geoefend die vreemd is dit zeker niet. Nadat je klaar bent met het examen kun je de uitslag direct verwachten. Bij het CBR examencentrum Amsterdam heb je helemaal geen lange wachttijden. Alles wordt afgerond op een rap tempo. Een examen afleggen bij het CBR in Amsterdam is dus geheel een keuze die aan jou ligt.

CBR contact Amsterdam

Hieronder vind je de contactgegevens van het CBR examencentrum in Amsterdam.

Adres: Naritaweg 150, 1043CA Amsterdam
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Website: klik hier 

Openingstijden CBR examencentrum Amsterdam

8:30 uur tot 16:30 uur

Zorg ervoor dat je altijd op tijd aanwezig bent bij het examen. De tijd dat je aanwezig moet zijn voor je examen, staat in de officiële mail die je krijgt van het CBR examencentrum Amsterdam na het aanvragen van je examen. 

Andere locaties:

Je vindt hier onze auto theorie oefencursus.
Wij hebben ook scooter theorie en motor theorie.

€29.99

$69.99

Deze cursus bevat

 +- 4 uur video content
Levenslange toegang
Leer vanop elk apparaat
Handige ezelsbruggetjes & CBR strikvragen verklapt
Extra bonus materiaal
Vragen stellen is mogelijk
Leer op je eigen tempo
Door onze studenten als beste cursus beoordeeld

Niet goed, geld terug!

Scooter theorie

Download direct het e-book

€ 19,99

✅ PDF-bestand
✅ Direct beschikbaar
✅ Sluit aan op CBR
✅ Beste voorbereiding

Auto theorie

Download direct het e-book

€ 19,99

✅ PDF-bestand
✅ Direct beschikbaar
✅ Sluit aan op CBR
✅ Beste voorbereiding

Motor theorie

Download direct het e-book

€ 19,99

✅ PDF-bestand
✅ Direct beschikbaar
✅ Sluit aan op CBR
✅ Beste voorbereiding

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2024

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.