Bereid je voor op je theorie examen met

Bromfiets theorie

 

Weet jij over Bromfiets theorie? En nog belangrijker: Wat voor een vragen kun jij op het auto rij examen verwachten over dit onderwerp? Op deze pagina leggen wij de complete theorie gratis voor je uit. 

Bromfiets theorie

Op deze afbeelding is een voorbeeld te zien, ga snel verder naar onze uitleg voor meer informatie over het onderwerp.

Bekijk uitleg

Bromfiets theorie

 

Om jouw brommer rijbewijs te behalen moet je eerst het theorie examen hebben gehaald voor een praktijkexamen. Dit is ingevoerd om het aantal ongevallen met bromfietsers te verminderen en de veiligheid te vergroten onder de verkeersdeelnemers. Je mag pas bromfiets rijden als je een brommer rijbewijs voor de categorie a of B hebt behaald. Je hoeft dus niet deel te nemen aan het examen. Vanaf de zestiende jaar kun je deelnemen aan het examen voor je brommer rijbewijs. Dit is het geval als je nog geen ander bewijs hebt behaald.

 

Bromfiets theorie examen oefenen

 

Zodra je de theorie geleerd heb, is het tijd om mijn theorie examen te oefenen.  Deze theorie-examens zijn vergelijkbaar met die van het CBR dezelfde soort vragen en de examenwerken komen terug op dezelfde manier zoals bij de andere examens je krijgt 50 vragen die verdeeld worden over vragen over verkeersregels en vragen over verkeersinzicht net als bij het CBR bromfiets theorie examen Heb je 30 minuten de tijd voor het gehele examen. Soms is het zo dat de tijd niet voldoende is, maar als je eerder geoefend hebt moet dit geen probleem zijn. Door voldoende te oefenen heb je geen reden om te zakken voor het examen.

 

Uit de 50 vragen die getoetst worden Moet je zeker 44 of meer vragen correct hebben beantwoord. Nadat je het examen hebt afgelegd wordt de uitslag bekendgemaakt en weet je op zo’n manier als je geslaagd bent voor het bromfiets theorie examen. Nadat de uitslag bekend is kun je ook zien welke vragen je goed of fout hebt beantwoord om zo meer aandacht te besteden aan deze onderdelen.

 

Bromfiets theorie leren

 

Het is altijd goed om je voor te bereiden op het examen. Tijdens het bij jullie examen word je getoetst of je de theorie beheerst om zo in het verkeer deel te kunnen nemen op de bromfiets. Het is niet altijd even gemakkelijk voor kandidaten, daarom is het belangrijk om veel theorie examens te oefenen. Uit onderzoek is gebleken dat minder dan de helft van de kandidaten die voor het eerst meedoen met het bromfiets theorie examen het examen haalt. Belangrijk is dat je je je goed voorbereid door veel te oefenen om zo zonder twijfels tijdens het echte theorie examen geen fouten te maken en de juiste antwoorden te kiezen. Op zo’n manier snap je ook beter hoe het examen in elkaar zit. Door Veel te oefenen word je steeds beter in het onderwerp.

 

Het oefenen van de theorie-examens heeft zeker voordelen. Onder deze voordelen valt:

  1. Het oefenen examen is vergelijkbaar met het echte CBR theorie examen
  2. Je kreeg direct toegang tot de oefen theorie examens
  3. Door de oefen theorie examens door te nemen ben je altijd up to date
  4. Je krijgt een uitgebreide foutenanalyse en motivatie
  5. En je hebt kans om 3 maanden lang te oefenen. Zodra je klaar bent om het examen te starten gaat hij een examen van je tegoed af je tegoed blijft 3 maanden na activering geldig. Wil je langer dan 3 maanden oefenen Dan is het mogelijk de periode te verlengen.

 

 

 

 

Waarom Autotheorie.nl?

 

 

 

 

N

Verkeersborden in 2020

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.