Voor iedereen die nu aan het autorijlessen is klinkt dit als muziek in de oren. Veel van deze Lesser’s hebben hun theorie nog niet bemachtigd, de een is hard aan het studeren terwijl de ander nog even afwacht tot het praktijkexamen dichterbij komt. Sommige Lesser’s zijn misschien al op examen geweest en hebben het helaas nog niet gehaald. Geen nood, er is altijd nog een oplossing. Heb jij moeite met leren of kun jij jezelf er gewoon niet tot zetten? Dan ben je niet de enige, we zijn niet allemaal goed in leren uit een boekje. Sommige van ons hebben iemand nodig voor de klas of op je beeldscherm die het samen met jou nogmaals doorneemt en de belangrijkste puntjes voor jou herhaalt. Daar komen wij van pas, wij bieden op de website hulp voor jouw theorie examen.

De lesstof

De lesstof bevat alles uit het theorieboek. sommige onderwerpen krijgen net iets meer aandacht dan andere onderwerpen. Dit komt omdat sommige onderwerpen en regels vaak voor de hand liggend zijn. Deze hoeven enkel een keertje verteld te worden voor mensen om deze goed op te slaan en te onthouden. Andere onderwerpen denk dan aan verkeersborden en voorrangsregels worden wel uitgebreid uitgelegd omdat deze onderwerpen ontzettend belangrijk zijn in het verkeer. De informatie vind je allemaal terug in presentaties en video’s die jij op jouw eigen tempo kunt behandelen. Test jezelf soms door een tussentijdse toets te doen op de website. Zo weet je gelijk of je al toe bent aan het echte examen. Door deze video’s en uitleg presentaties kun jij met een gerust hard naar het CBR om jouw papiertje op te halen en het praktijkexamen aan te vragen of af te leggen mocht je deze al gepland hebben.

Actualiteit

De stof op de website en in de lesmaterialen zijn zo actueel als mogelijk is. De stof komt recht uit het officiële theorieboek. Hier maken wij zelf handige bruggetjes van waardoor je deze makkelijker kunt onthouden. Zo vinden wij bij borden of regels vaak een leuk grapje of zinnetje die echt blijft hangen. Hier een paar voorbeeldjes: “Die je ze van de rug, gas terug” & “Zie je ze van de zei geef dan gas bij”. Deze zinnetjes laten jou weten wanneer je voetgangers voorrang moet geven wanneer er geen zebrapad is. Door deze zinnetjes 2 keer hardop te herhalen voor jezelf blijven ze nog jaren hangen en kun jij bij iedere vraag op het examen deze zinnetjes weer voor jezelf herhalen en zo het juiste antwoord invullen. Dit zijn enkel 2 voorbeeldjes, de lesstof staat vol met nog veel meer handige ezelsbruggetjes. De stof is actueel en wordt gelijk aangepast wanneer er nieuwe regels, borden of voertuigen worden toegevoegd aan het officiële auto theorieboek.

Concentratie hulp

De site is zo ingericht dat ook mensen met concentratieproblemen goed kunnen leren op de website. We hebben voorheen vaak gehoord dat mensen tijdens het leren afgeleid raken en bijvoorbeeld op een online casino spelen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en schiet je alleen jezelf mee in je voet. Daarom richt de website zich zo in dat jouw volledige focus op de website blijft. Samen met onze lesstof ben jij binnen no-time te vinden op het praktijkexamen en vervolgens in je auto in het verkeer. De stof pik je snel op maar blijft ook zeker nog jaren hangen, dit leersysteem is speciaal ontworpen voor jou. Iemand die geen held is in leren uit een boekje waarvan je de helft wellicht niet eens goed snapt en verder geen uitleg over krijgt.