Gratis verkeersborden oefenen?

Snel en gemakkelijk leren voor je theorie examen.

ANWB theorie

 

De anwb rijschool is de autoriteit op het gebied van oefenen voor het behalen van je rijbewijs. Door de anwb theorie cursus te volgen, zorg jij voor een gedegen voorbereiding op het anwb theorie examen.

Slagen voor je theorie examen?

Goed voorbereiden voor het officiële CBR theorie examen? Dat doe je hier, met al onze oefenprogramma’s bereid je goed voor.

Bekijk oefenprogramma’s

ANWB theorie examen

Als je op jouw slagingskans zo veel mogelijk in de hand wil hebben, dan is online theorie- examen oefenen aan te raden. Met de interactieve lesmethode van ANWB voorzie je jezelf van een uiterst handige leeromgeving om online te leren en oefenen. Alle onderwerpen zoals verkeersborden, bandenspanning, remafstand en veel meer die je moet kennen voor het examen komen aan bod. 

De praktijk leert ons dat er een laag slagingspercentage is voor het theorie examen op het moment dat er geen cursus wordt gedaan om te oefenen. Bij de ANWB zijn er verschillende manieren om jezelf voor te bereiden, zoals een klassikale theoriecursus, maar ook online.

ANWB theorie centrum

Bij het ANWB Theorie Centrum kun je jezelf voorbereiden op je theorie examen voor je rijbewijs in de categorieën B, A of AM. Door een account aan te maken en een pakket te kiezen, kun je meteen aan de slag. Bij het ANWB Theorie Centrum kun je verschillende lespakketten kiezen. Gaat het nu om het leren van je motortheorie examen of bromfiets theorie examen, er is keuze zat. Het ligt geheel in jouw handen welke onderdelen je wilt oefenen en doornemen. Hoe lang je toegang wilt hebben en bezig zijn met de theorie ligt geheel aan jou.

Elk moment van de dag en waar je ook wilt, kun je inloggen en bezig zijn met studeren voor je theorie- examen. Dit kun je doen totdat je uren op zijn geraakt. Je kunt altijd nog meer studie- uren kopen als je nog niet zeker bent dat je de lessen onder de knie hebt. Het is van belang je theorie niet alleen te leren voor het examen, maar ook te onthouden voor daarna. Als je als bestuurder deelneemt aan het verkeer en je je aan de regels houdt, dan kun je bij bijzondere omstandigheden op de juiste wijze manoeuvreren, omdat je weet hoe je moet handelen door de theorie die je kent.

ANWB auto theorie

ANWB auto theorie kan jou helpen bij het behalen van het theorie examen. ANWB heeft een uitstekende methode ontwikkeld om cursisten van de juiste kennis te voorzien om het examen te doorstaan. Het is een volledig pakket, waarin alles aan bod komt wat je nodig hebt.

Met de online examentraining kun je je theorie examen voor de auto oefenen op een overzichtelijke wijze. In een levensechte situatie wordt het lesmateriaal gepresenteerd, zodat jij theorie leert die dicht bij de realiteit staat.

Je vindt hier onze auto theorie oefencursus.
Wij hebben ook scooter theorie en motor theorie.

€29.99

$69.99

Deze cursus bevat

 +- 4 uur video content
Levenslange toegang
Leer vanop elk apparaat
Handige ezelsbruggetjes & CBR strikvragen verklapt
Extra bonus materiaal
Vragen stellen is mogelijk
Leer op je eigen tempo
Door onze studenten als beste cursus beoordeeld

Niet goed, geld terug!

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2024

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.