Gratis verkeersborden oefenen?

Snel en gemakkelijk leren voor je theorie examen.

Afrijden CBR

 

De laatste stap richting het behalen van je rijbewijs, is het afrijden bij het CBR. Op dit moment heb jij je theorie-examen al gehaald en acht je rijinstructeur je met genoeg praktische in huis om het praktijkexamen met succes af te leggen.

Slagen voor je theorie examen?

Goed voorbereiden voor het officiële CBR theorie examen? Dat doe je hier, met al onze oefenprogramma’s bereid je goed voor.

Bekijk oefenprogramma’s

Afrijden CBR

Tijdens je rijlessen vraag je je misschien wel eens af of je al klaar bent om af te kunnen rijden. In principe ligt dit aan de progressie die je zelf maakt tijdens de rijlessen. Hoe sneller je dingen oppikt en je deze goed uitvoert tijdens je lessen, des te sneller je rijinstructeur je gaat vertellen dat je klaar bent voor de ultieme test. Twijfel je nog aan bepaalde dingen en wil je ze nog een keer oefenen? Maak dit dan bespreekbaar met je instructeur, zodat je alle kleine twijfels weg kunt nemen.

Wat is er nodig voor je bij het CBR afrijden kunt?

Voordat je kunt gaan afrijden, moet je het  cbr theorie-examen al succesvol afgelegd hebben. Hierbij kunnen we je helpen door de uitgebreide cursus die je bij ons kunt volgen. De theorie cursus doe je idealiter voordat je begint met rijlessen of in het begin, zodat je makkelijk de connecties kunt leggen tussen de theorie en de praktijk.

Om deel te kunnen nemen aan het rijexamen moet je gezond verklaard zijn om deel te kunnen nemen in het verkeer. Om deze reden moet je een gezondheidsverklaring opsturen naar het CBR. Het is raadzaam dit in het begin van je opleiding gelijk te doen. In sommige gevallen is het zo dat je een medisch specialist erbij moet betrekken of zelfs een rijtest moe doen bij het CBR-kantoor. 

Zodra je deze zaken hebt voltooid, ben je klaar voor het CBR parktijkexamen. Je zal eerst je rijschool moeten machtigen voor het aanvragen van je praktijkexamen auto. Het aanvragen van het rijexamen zal door jouw rijschool worden gedaan. Samen met jou zal de rijinstructeur het juiste moment kiezen. Binnen 7 weken na de aanvraag probeert het CBR jou het examen te laten doen. Het herexamen, indien nodig, wordt binnen 5 weken afgenomen.

Je vindt hier onze auto theorie oefencursus.
Wij hebben ook scooter theorie en motor theorie.

€29.99

$69.99

Deze cursus bevat

 +- 4 uur video content
Levenslange toegang
Leer vanop elk apparaat
Handige ezelsbruggetjes & CBR strikvragen verklapt
Extra bonus materiaal
Vragen stellen is mogelijk
Leer op je eigen tempo
Door onze studenten als beste cursus beoordeeld

Niet goed, geld terug!

Waarom Autotheorie.nl?

N

CBR informatie

Ons oefenmateriaal sluit aan op de vragen van het CBR.

N

Verkeersborden oefenen in 2024

Leer de betekenis van alle verkeersborden voor je auto theorie examen

N

Verhoog slagingspercentage

Gemiddeld slaagt 80% in een keer.

N

Ieder voertuig

Website voor zowel auto als motor, scooter & vaarbewijs.